Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

    Nimi: Agri-Kymi Oy
    Y-tunnus: 2978287-8
    Postiosoite: Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

    2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

      Nimi: Milla Pirinen
      Puhelin: +358 40 7750 701
      Sähköposti: milla.pirinen(at)agrikymi.fi

      3. Rekisterin nimi

        Agri-Kymi Oy / Sähköisten palvelujen asiakasrekisteri

        4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

          Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

          • asiakkuuden tai muun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitaminen ja hallinnointi
          • analysointi ja tilastointi
          • rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden liiketoiminnan suunnittelu, analysointi ja kehittäminen
          • rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden markkinointi sekä suoramarkkinointi ja sen kohdentaminen rekisteröityä kiinnostavaksi esimerkiksi asiakkaan ostohistoriatietojen perusteella luotujen profiilien avulla
          • mielipide- ja markkinatutkimukset
          • muut vastaavat käyttötarkoitukset, jotka eivät ole ristiriidassa edellä kuvattujen käyttötarkoitusten kanssa.

          5. Rekisterin tietosisältö

          Rekisteröidyn perustiedot, kuten:

          • etu- ja sukunimi
          • kieli ja kansallisuus
          • yhteystiedot: sähköposti, puhelinnumero, postiosoite
          • yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden ammattia tai asemaa työyhteisössä koskevat tiedot

          Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen sekä palveluiden ja sisältöjen käyttämiseen liittyvät tiedot, kuten:

          • rekisterinpitäjän palveluja koskevat rekisteröitymistiedot
          • rekisteröidyn antamat profilointi- ja kiinnostustiedot
          • ostamista koskevat tiedot, kuten ostettuja tuotteita ja palveluita koskevat tiedot
          • maksamista, laskutusta ja perintää koskevat tarpeelliset tiedot
          • asiakasviestintään liittyvät tiedot, mukaan lukien mahdolliset puheluiden taltioinnit
          • palautteet ja reklamaatiot, mukaan lukien virhe- ja tuotevastuuseen liittyvät tiedot
          • rekisterinpitäjän sähköisten palveluiden ja sisältöjen käyttöä koskevat selailutiedot ja muut tiedot, mukaan lukien rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot, mikäli evästeisiin liitetään henkilötietoja
          • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot
          • markkinointitoimenpiteet ja niiden yhteydessä annetut tiedot sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

          6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisteröityä koskevia tietoja saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään muun muassa rekisterinpitäjän markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä. Tietoja saadaan myös verkkokaupan tai muiden sähköisten palveluiden välityksellä. Tällöin tietoja voidaan kerätä myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

          Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yritysten muista rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä, kuten väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista rekistereistä.

          7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

            Henkilötietoja voidaan luovuttaa ainoastaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

            Rekisterinpitäjä voi luovuttaa henkilötietoja rekisterinpitäjän huolellisesti valitsemille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tällaista tietojen luovuttamista. Lisäksi rekisterinpitäjä voi siirtää tietoja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen omaan suoramarkkinointirekisteriinsä.

            Muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Rekisterinpitäjä on kuitenkin oikeutettu lainsäädännön sallimin tavoin luovuttamaan henkilötietoja esimerkiksi liiketoiminnan myyntiin liittyvissä tilanteissa. Lisäksi rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja mm. tilastointi- ja analysointitarkoituksiin siten, etteivät luovutettavat tiedot ole yhdistettävissä yksittäiseen henkilöön.

            8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

              Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos siirto on henkilötietojen käsittelyyn liittyvien tarkoitusten tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, noudatetaan siirrossa henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

              9. Rekisterin suojauksen periaatteet

                Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Ainoastaan rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

                Manuaalisessa muodossa olevat, henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa.


                Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

                Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen. Voit myös pyytää sinusta tallennettuja tietoja tarkistettavaksesi tai vaatia niiden poistamista tai korjaamista. Tarkastuspyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu tai se voidaan vaihtoehtoisesti tehdä henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

                Sinulla on oikeus kieltää sinua koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä meihin.

                Tietosuojaselosteen päivittäminen

                Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä, tietosuojaperiaatteidemme päivittyessä tai lainsäädännön muuttuessa. Muutokset ovat voimassa, kun ne on julkaistu.

                Yrityksen evästekäytäntö

                Käytämme sivustollamme kolmannen osapuolen yritysten evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat käyttäjän laitteelle ja keräävät tietoja siitä, miten käyttäjät käyttävät sivustoamme. Evästeet eivät ole haitallisia, eivätkä ne vaikuta tietokoneen, tiedostojen tai internetin käyttöön.

                Evästeiden avulla kehitämme palveluitamme ja verkkosivuamme, analysoimme sivustomme käyttöä sekä saamme tarvittavia tietoja markkinoinnin kohdentamiseen. Sivuston seurantaan ja yrityksen markkinointitoimenpiteisiin tarvittavia tietoja kerätään esimerkiksi Google Analytics, Google AdWords ja Facebook -evästeillä. Ne keräävät tietoja mm. käyttäjien iästä ja sijainnista, päätelaitteesta ja kiinnostuksen kohteista sekä yleisesti sivuston käyttäjämääristä ja suosituista sisällöistä. Evästeitä käytetään lisäksi mm. sivuston rekisteröinti- ja sisäänkirjautumistarkoituksissa.

                Näiden tietojen avulla tavoitamme ja voimme tarjota parempaa palvelua ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksemme palveluista ja toiminnasta. Yksittäisiä henkilöitä analytiikan joukosta on mahdotonta selvittää.

                Evästeiden käytön estäminen

                Evästeiden käytön voit estää käyttämäsi verkkoselaimen asetuksista. Google Analytics -verkkoanalytiikkapalvelun evästeet voit estää halutessasi selaimeesi asennettavalla lisäosalla. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa vaikuttaa joihinkin sivun toimintoihin. Emme takaa sivuston täysmittaista toimivuutta, mikäli tällaisten evästeiden käyttö sivustolla estetään.

                Ostoskorisi on tyhjä

                Toimitusehdot

                Yleistä

                Näitä sopimusehtoja sovelletaan tuotteiden tilaamiseen verkkokaupassamme. Toimitusehtomme ovat voimassa 9.3.2020 alkaen. Agri-Kymi Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

                Kuluttajakaupassa sovelletaan kuluttajansuojalakia ja yritysten välisessä kaupassa kauppalakia.

                Tuotteet ja tuotehinnat

                Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Verkkokaupan minimitilausraja on 20,00 euroa.

                Toimituskulut

                Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilauksen nouto myymälästä on maksutonta. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.

                Tilaaminen

                Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

                Maksaminen ja maksutavat

                Maksaminen tapahtuu tilauksen yhteydessä Paytrail-palvelulla, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Painamalla ”Osta”-painiketta hyväksyt Agri-Kymin verkkokaupan yleiset ehdot.

                Tilaus- ja maksuvahvistus

                Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme.

                Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

                Toimitustapa

                Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta riippuen tilauksen painosta ja määränpäästä. Tilaus toimitetaan Sinua lähimpään noutopisteeseen. Agri-Kymi pidättää oikeuden valita kulloinkin käyttämänsä toimittaja.

                Tuotteet voi myös noutaa myymälästämme osoitteesta Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola. Myymälä on avoinna arkisin 8-17. Tällöin tilauksen hintaan ei lisätä lainkaan toimituskuluja.

                Toimitusaika

                Toimitusaika on pääsääntöisesti 3-7 arkipäivää. Jos olet valinnut toimitustavaksi noudon myymälästä, saat ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa. 

                Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Viivästyksistä ilmoitetaan erikseen.

                Vaihto- ja palautusehdot

                Mikäli tilaamasi tuotteet ovat virheellisiä, haluat palauttaa tuotteen tai peruuttaa kaupan, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun kauppa@agrikymi.fi.

                Yksityisasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täysi palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

                Ostajan tulee tarkistaa toimitettu tilaus heti sen saatuaan. Mikäli tilauksessa on vioittuneita tai vääriä tuotteita, teethän näistä ilmoituksen asiakaspalveluumme heti paketin saapumisen jälkeen, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa, jotta pystymme sopimaan korvaavista tuotteista tai kauppasumman palautuksesta. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa.

                Asiakkaan on erikseen etukäteen ilmoitettava palautuksesta/peruutuksesta myyjälle sähköpostiin kauppa@agrikymi.fi. Pelkkä tavaran takaisin lähettäminen tai lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Tavaran palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Tuotteen hinta palautetaan täysimääräisenä, mikäli tuote on edelleen täysin myyntikuntoinen.

                Mikäli tilaajana on yritys, ei kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa vaan sovelletaan kauppalakia. Jos tilauksessa on laatuvirhe, on ostajalla velvollisuus kauppalaissa sovelletun virhevastuun nojalla reklamoida myyjää. Ostajan tulee ilmoittaa tästä myyjälle 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Samalla ostajan on ilmoitettava myyjälle virheeseen perustuvat vaatimuksensa.

                Asiakaspalvelu

                kauppa@agrikymi.fi

                020 743 2043

                Vastuunrajoitus

                Agri-Kymi Oy ei ole vastuussa ostajalle tavaran virheestä tai toimituksen viivästymisestä johtuneesta henkilövahingosta eikä muusta tavaraan kohdistuvasta esinevahingosta.
                Myyjä ei ole myöskään vastuussa virheestä tai viivästymisestä johtuneesta välillisestä vahingosta.

                Erimielisyydet

                Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevaa kuluttajansuojalakia kuluttajakaupassa, ja kauppalakia mikäli ostajana on yritys. Muissa kuin kuluttajasuojalain tarkoittamissa tapauksissa tästä kaupasta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet käsitellään Kouvolan käräjäoikeudessa, mikäli myyjä niin haluaa.

                Ostoskoriin käytetyt lahjakortit